Brittenmiddag 19 maart 2011

 

 

Katers


Poezen


Kittens


Planning


NakomelingenKastraten

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Clubmiddag voor Brits Kortharen op zaterdag 19 maart 2011

Op zaterdag 19 maart 2011 organiseert rasclub Neocat Britten een middag voor kittens, castraten en ‘newcomers’ (volwassen open katten die nog nooit op een show geweest zijn) in wijkcentrum “De Stolp”, Violierenplein 101, 7329 DR Apeldoorn, tel. 055- 5414441.

Dus hebt u dit jaar een nestje gefokt en wilt u uw kroost en hun nieuwe personeel graag terugzien: schrijf in en maak er een reünie van! Er zijn leuke prijzen te winnen in maar liefst acht categorieën, want we willen niet alleen aandacht besteden aan schattige baby’s maar ook aan de volwassen Brit. U kunt dus ook een gecastreerde/gesteriliseerde Brit inschrijven en als toetje hebben we twee prijzen voor de beste open volwassen kat die voor het eerst deelneemt aan een show.

Het inschrijfgeld is slechts € 10,- per kat, u krijgt een officieel keurrapport van de keurmeester en een oorkonde maar er zijn geen titels te behalen die meetellen voor een kampioenschap. Iedere Britbezitter met een kitten, castraat of newcomer mag meedoen, u hoeft geen lid van een vereniging te zijn. Natuurlijk mag u ook meerdere katten inschrijven.

Het geheel begint om 13.00 uur. Er zijn geen kooien, uw kat blijft lekker in zijn eigen knusse reismandje of mag bij u op schoot. Denkt u er wel aan een geldig inentingsbewijs mee te nemen? Katten uit het buitenland moeten een geldige rabiësvaccinatie hebben en gechipt zijn.

We hopen op veel respons en vragen u snel in te schrijven want vol is vol! Dus ook – of liever: vooral – als u nog nooit naar een show bent geweest, doe eens mee en hoor wat de keurmeester van uw lieveling vindt.

Het inschrijfbureau is: fam. den Hollander, Prinsenstraat 18, 5109 TJ ’s Gravenmoer. Tel: 0162-321673, fax 0162-386006. E-mail: inschrijfb@neocat.demon.nl. U kunt ook inschrijven via de website www.neocatbritten.nl.

Kitten-, castraten- en newcomermiddag op 19-03-2011 in Apeldoorn, wijkcentrum ‘De Stolp”.

Naam exposant:

Straat:

Postcode en woonplaats:

Tel:

E-mail:
 

Naam van de kat:

Stamboeknummer:

Geboortedatum:

Kleur:                                      Aftekening/tabbypatroon: blotched, spotted/mackerel

                                                    Oogkleur:

Naam vader:

Naam moeder:

Fokker:

Klasse waarvoor ingeschreven wordt aankruisen:

Poes 3-6 mnd

 

Gecastreerde kater

 

Kater 3-6 mnd

 

Gesteriliseerde poes

 

Poes 6-10 mnd

 

Newcomer, kater

 

Kater 6-10 mnd

 

Newcomer poes

 

 

Datum                                     Plaats                                      Handtekening

 

 

Cattery van Didero


Gezondheid


Nieuws   


Linken


Contact


Gastenboek